.. on kaikki tää koita ymmärtää " - iIrwinin laulun sanoja lainaten. On niin helppo samaistua moniin lauluihin, ja kuunnella niitä tietyissä elämän tilanteissa kun on vaikeaa, onnellinen tai muuten vain jokin asia pännii. Eikö vaan?

Aika huono olen blogia pitämään, tämäkin vasta toinen kirjoitus pitkästä aikaa :) No, oli itseasiassa jo päässyt unohtumaan, että tälläinen itsellä oli, tai sitten en vain sitä muistanut.

Voihan sitä kirjoitella muustakin kuin siitäm miten päivä on mennyt ym. vaikka noista laulunsanoista? :)

Tuo ko. kappale oli vain esimerkki niistä jotka itsellä piristävät päivää, mutta suurin ja tärkein artisiti jonka kappaleista saa "voimaa" on Juha Tapio, jonka kappaleet ainakin yksi on ollut itselle aina tärkeä ja jota pystyy nyt kuuntelemaan itkemättä.

En ole varmasti ainoa, jolla on joku esimerkiksi sitten Juha Tapion kappaleet tärkeitä ja joista saa joku henkilö oman voimavaransa. Mutta en väitä että kaikille olisi musiikki se "voiman vara" vaan jollekulle se voi olla lemmikki tai muuta vastaavaa.

Miksi näin hempeitä, syviä ajatuksia? Taitaa olla kevään tulolla vaikutus, tai sitten tuo takatalvi pistää ajattelemaan lämpöisiä juttuja tai sitten se että on kevättä ilmassa, yksipuolisesti kuitenkin...